Een Genius Boothuis beschermt uw boot tegen alle weersinvloeden en schadelijke UV-straling. Met als aangename voordelen een besparing op onderhoudskosten en meer plezier van uw boot.

 

Standaard of maatwerk

Het Genius Boothuis heeft een aantal standaardmaten variërend van 6 tot 12 meter lengte. Specifieke wensen? Extra grote afmetingen? Maatwerk is zeker een optie. Naast het geheel drijvende boothuis kan, afhankelijk van de situatie, ook worden gekozen voor een bootoverkapping met bevestiging op de kade aan één of beide zijden.

 

Dubbele of vaste kap

Zowel de Budget- als de Premium-serie kunnen met een vaste kap of met een dubbele openschuifbare kap worden uitgevoerd. Door het schuifsysteem kan van de dubbele kap een deel worden opengeschoven: veilig instappen waar u maar wilt.

 

Onderhoudsarm

De constructie is van aluminium, de kap is van brandvertragend PVC-doek en de drijvers van hoogwaardig kunststof of van aluminium. Hierdoor is een Genius Boothuis zo goed als onderhoudsvrij. Het PVC-doek is leverbaar in diverse kleuren.

 

Demontabel

Een Genius Boothuis is gemakkelijk te monteren en te demonteren door het slimme en duurzame koppelsysteem. De bootoverkapping is demontabel en, indien gewenst, als een plat pakket op te bergen. Door de constructie van het Genius Boothuis is een bouwvergunning meestal niet nodig!